Home > Algemeen > Workshop "privacy en ICT in de zorg" een succes (o.a. over NEN 7510)
Workshop "privacy en ICT in de zorg" een succes (o.a. over NEN 7510)

Workshop "privacy en ICT in de zorg" een succes (o.a. over NEN 7510)

Op donderdag 25 juni gaven Jaap Kronenberg en Mark Jansen een workshop “privacy en ICT in de zorg”. Tijdens deze workshop is specifieke aandacht geschonken aan de privacyvraagstukken rondom de uitgebreide (en steeds verder gaande) toepassing van ICT in de zorg.

De workshop werd bezocht door zowel bestuurders, juristen en IT’ers van (grote) zorginstellingen als door IT-leveranciers die software en diensten aanbieden aan deze zorginstellingen. Dat het onderwerp (zeer) sterk leeft bij hen bleek wel uit het levendige debat tijdens de bijeenkomst. Onder andere de norm voor informatiebeveiliging NEN 7510 kwam uitgebreid aan de orde.

De slides van de presentatie die is gegeven zijn hieronder terug te vinden.

[slideshare id=1690589&doc=privacyenictindezorg090625-samengevoegdenarial-090707041120-phpapp01]
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • del.icio.us
  • email
  • PDF
  • Print
Naar boven scrollen